Τύποι Υπηρεσιών Υποστήριξης και Συντήρησης Ιστοσελίδων:

1. Συντήρηση Ιστότοπου

2. Υπηρεσίες ενημέρωσης περιεχομένου

Συντήρηση ιστότοπου

Αυτό παρέχει μια λύση για οποιοδήποτε πρόβλημα προκαλείται από την δυσλειτουργία του κώδικα του ιστότοπου. Η συντήρηση του ιστότοπου σάς επιτρέπει να ανταποκρίνεστε άμεσα σε τυχόν αλλαγές ενός υπάρχοντος αλγορίθμου. Επιπλέον, η υποδομή της ιστοσελίδας παρακολουθείται συνεχώς προκειμένου να αξιολογείται η αποτελεσματικότητά της και να εντοπίζονται πιθανά αδύναμα σημεία. Αυτό διασφαλίζει ότι η ιστοσελίδα παραμένει ασφαλής για σφάλματα και αυτό είναι κάτι που είναι ζωτικής σημασίας για κάθε επιχείρηση στο διαδίκτυο.

Υπηρεσίες ενημέρωσης περιεχομένου

Αυτό περιλαμβάνει περιοδικές ενημερώσεις του περιεχομένου του ιστότοπου (άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο κ.λπ.). Αυτή η υπηρεσία σάς επιτρέπει να παρέχετε στους πελάτες αξιόπιστες και σχετικές πληροφορίες χωρίς να χάνετε χρόνο. Ακόμα κι αν δεν χρειάζεται να κάνετε σημαντικές αλλαγές σε τακτική βάση, είναι απαραίτητο να διασφαλίσετε στους χρήστες του ιστότοπου ότι όλα λειτουργούν ομαλά. Στατιστικά, τα δύο τρίτα των πελατών θα χάσουν την εμπιστοσύνη τους στις υπηρεσίες σας, εάν δεν δουν καμία αλλαγή στην ιστοσελίδα τους για περισσότερο από ένα μήνα. Καταδεικνύει πειστικά την αναγκαιότητα της πληροφοριακής υποστήριξης.

Η υποστήριξη ιστότοπου συνιστάται σε οποιονδήποτε δεν έχει αρκετό χρόνο για να εκτελέσει ένα έργο μόνος του. Θα σας βοηθήσει όχι μόνο στη διατήρηση της εξουσίας της εταιρείας σας, αλλά και στον χειρισμό τυχόν απροσδόκητων προβλημάτων που σχετίζονται με τη λειτουργία του ιστότοπου.