Νοσηλευτές

Η Εστία Γνώσης  διαθέτοντας μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα του πιστοποιημένου νοσηλευτικού προσωπικού είναι σε θέση να σας παρέχει τον κατάλληλο υποψήφιο για εργασία  σε δημόσιες ή ιδιωτικές κλινικές, ιδιωτικά ιατρεία, διαγνωστικά κέντρα, ιδρύματα παιδικής φροντίδας ή σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων. Ωστόσο έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν τις νοσηλευτικές υπηρεσίες τους σε κατ’ οίκον επισκέψεις. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα απαιτητικό επάγγελμα, το οποίο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αρμοδιοτήτων. Συγκεκριμένα, οι νοσηλευτές  προάγουν την αποκατάσταση της υγείας των ασθενών με την παροχή ολοκληρωμένης φροντίδας και συντονίζουν τις διαδικασίες, που στοχεύουν στην εύρυθμη λειτουργία της κλινικής ή του ιατρείου που εργάζονται.

Δεσμευόμαστε για πρόσληψη υποψηφίων με ακέραιο χαρακτήρα & επαγγελματική κατάρτιση. Ενημερώστε μας για τις ακριβείς σας ανάγκες κι εμείς θα βρούμε για εσάς τον υποψήφιο που συγκεντρώνει τα απαιτούμενα προσόντα προκειμένου να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.

Ενδεικτικές Αρμοδιότητες νοσηλευτικού προσωπικού:

✔Συστηματική φροντίδα των ασθενών στο πλαίσιο της νοσηλείας τους με σκοπό τη χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής (υπό την καθοδήγηση των γιατρών)

✔Προετοιμασία των ασθενών στο πλαίσιο των χειρουργικών επεμβάσεων

✔Υποστηρικτικός ρόλος κατά τη διεξαγωγή ιατρικών εξετάσεων (π.χ. χειρισμός ιατρικών μηχανημάτων) ή χειρουργικών επεμβάσεων

✔Τήρηση αρχείων σχετικά με το ιστορικό του ασθενή

✔Αιμοληψίες

Για την πρόσληψη νοσηλευτικού προσωπικού σε οποιοδήποτε από τους προαναφερόμενους φορείς θα θέλαμε να γνωρίζετε πως απαιτείται η κατοχή πτυχίου Νοσηλευτικής ΑΕΙ – ΤΕΙ, η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, η ικανότητα διαχείρισης επειγόντων περιστατικών, η γνώση παροχής πρώτων βοηθειών, η δυνατότητα εργασίας σε κυλιόμενο ωράριο(Σαββατοκύριακα και αργίες) καθώς και η ικανότητα προσαρμογής σε ένα απαιτητικό περιβάλλον εργασίας.

Θέσεις Εργασίας Νοσηλευτών

Για υποψήφιους που ενδιαφέρονται να ενημερώνονται για τις θέσεις εργασίας που αφορούν στην πρόσληψη νοσηλευτικού προσωπικού στην Κύπρο καθώς και για τον μισθό της κάθε θέσης μπορούν να κάνουν εγγραφή στο Newsletter μας προκειμένου να ενημερώνονται διεξοδικά για κάθε θέση απασχόλησης στον κλάδο.