Ιδρυτής

Ο Ανδρέας Κλεοβούλου είναι ένα παιδί που μεγάλωσε στις Πάνω Πλάτρες, ένα χωριό της Επαρχίας Λεμεσού. Σπούδασε Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων στη Γεωπονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου αποφοίτησε με Άριστα.

Έκανε πιστοποιητικό μεταπτυχιακών σπουδών στη Μικροβιολογία Τροφίμων και στα Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας Τροφίμων. Eπιστρέφοντας στην Κύπρο παράλληλα με την εργασία έκανε Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο CIIM.

Από μικρός εργάστηκε στον επισιτιστικό τομέα σαν σερβιτόρος και με την αποφοίτηση του σε βιομηχανία τροφίμων τόσο σαν μόνιμος εργαζόμενος, όσο και σαν εξωτερικός σύμβουλος. Επίσης εργάστηκε στον κλάδο της ναυτιλίας σαν Υπεύθυνος Ποιότητας Τροφίμων που προμηθευονταν τα πλοία.

Αντιλαμβανόμενος τη σημαντικότητα της εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού των επιχειρήσεων στην εξέλιξη της εταιρείας και στη συντομότερη επίτευξη των στόχων της, παρακολούθησε μαθήματα εκπαιδευτών της ΑνΑΔ όπου μετά από εξετάσεις απόκτησε το Πιστοποιητικό του Εκπαιδευτή Επαγγελματικής Κατάρτισης από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού (ΑνΑΔ) όπου μέχρι σήμερα εξασκεί την εκπαίδευση, υιοθετώντας την δια βίου εκπαίδευση σαν στάση ζωής του. Στην πορεία μετά από τη συσταση των πελατών του παρακολούθησε και έλαβε μετά από εξετάσεις το επαγγελματικό προσόν στην Επιμόρφωση Στελεχών Ιδιωτικών Γραφείων Εξεύρεσης Εργασίας (ΙΓΕΕ) όπου λειτουργά την εταιρεία Estia Gnosis Group Ltd ώστε να υπάρξει διαθέσιμο προσωπικό ώστε να επιμορφωθεί.

Τα επαγγελματικά του ενδιαφέροντα είναι ο συνδυασμός της εκπαίδευση επιχειρήσεων τροφίμων για ασφαλή τρόφιμα και της στρατηγικής προς επίτευξη των οικονομικών αυτών σκοπών. Τα χόμπι του είναι το τένις και η καλλιέργεια της κερασιάς απλά για να του θυμίζει από που ξεκίνησε.

Ιστορικό

Ο Ανδρέας αφού απέκτησε το πιστοποιητικό επαγγελματικής εκπαίδευσης ξεκίνησε την πορεία του με μόνο του εφόδιο τις γνώσεις που απέκτησε και την ιδέα και πίστη ότι η επαγγελματική κατάρτιση θα αλλάξει και θα αναβαθμίσει το ανθρώπινο δυναμικό της Κύπρου.

Έτσι το 2016 έκανε το πρώτο του σεμινάριο σε επαγγελματίες μέσω της ΑνΑΔ και εκεί ξεκίνησε ένα μεγάλο εύρος σεμιναρίων που κάθε χρόνο γίνονται ακόμα πιο πολλά.

Τις επιχορηγήσεις προς εταιρείες τις ξεκίνησε την αμέσως επόμενη χρονιά και το 2018 ίδρυσε το ιδιωτικό γραφείο εξευρέσεως εργασίας. Από έκτοτε χάρη στο άψογα καταρτισμένο προσωπικό και συνεργάτες εκπαιδευτές συνεχίζει με τις τελευταίες δύο χρονιές την εμπλοκή του σε ευρωπαϊκά προγράμματα.

Ποιοί Είμαστε

Μια ομάδα απλών και καθημερινών ανθρώπων με όραμα τη μέγιστη συμβολή μας στους πιο κάτω στόχους:

  • Διασφάλιση Εξαιρετικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Εργαζομένων
  • Εξασφάλιση Ποιοτικότερης Εργασίας Εργαζομένων
  • Άντληση του μέγιστου Κονδυλίων που δικαιούται μια Επιχείρηση ανα τριετία (200.000 Ευρώ)
  • Εξεύρεση Εργασίας σε Άνεργα Άτομα
  • Επιχορήγηση Μισθών Καινούριων Υπαλλήλων προς Εργαδότες
  • Δημιουργία Ποιοτικής Ιστοσελίδας και Επίβλεψη των Επιχειρήσεων
  • Συμμετοχή σε Ευρωπαικά Προγράμματα
  • Σπάζουμε τις ζώνες άνεσης στις ζωές των ανθρώπων για να πηγαίνουν σε ανώτερο επίπεδο.

Αποστολή της εταιρείας Estia Gnosis Group Ltd

Η παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης με όσο το δυνατόν πιο κατανοητό τρόπο απο τους εκπαιδευτές.

Εξυπηρέτηση πελατών από τους υπαλλήλους με απλή και ανθρώπινη προσέγγιση.

Άμεση ενημέρωση για επιχορηγήσεις σε νέους και υφιστάμενους συνεργάτες.

Επιχορήγηση πελατών χωρίς ρίσκο προς αυτούς.

Εξασφάλιση μακροχρόνιας συνεργασίας με πελάτες και συνεργάτες.

Πιστοποιήσεις επαγγελματικών προσόντων σε άτομα που δεν είχαν την τύχη ακαδημαικής εκπαιδευσης.

Εκπαίδευση προσωπικού από τρίτες χώρες για ομαλλη ένταξη τους σε άτομα τρίτης ηλικίας ή οικογένειες και επιχειρήσεις